Over Ingenieur Next

Voor carrière in de techniek

Ingenieur Next is sinds 2011 het carrière platform voor beginnende en ervaren hoger opgeleide technici, Ingenieurs en IT professionals. De vacaturebank van Ingenieur Next biedt werkzoekenden een uitgebreid overzicht van TU & HBO-techniek vacatures.

Door de makkelijk (mobiel) te gebruiken vacaturebank kunnen werkzoekenden zich verdiepen in de arbeidsmarkt voor hoger opgeleide technici of zich oriënteren op werkgevers. Met bite-size content over werkgevers, polls en onderzoek blijft men op de hoogte. Door technici te interviewen en hun werkplek te laten zien zorgen we voor een goed beeld over de verschillende technische disciplines.

Werkzoekenden blijven gemakkelijk op de hoogte door de website te bezoeken, zich in te schrijven op de wekelijkse nieuwsbrief of door ons te volgend op het social media kanaal naar keuze. Men kan zich ook laten tippen op een voor hem/haar relevante vacature middels de job agent. Zodra er een relevante vacature beschikbaar is wordt men getipt per e-mail.

Young Professionals

Studenten en starters die aan het begin staan van hun loopbaan helpen wij graag verder met de stage & traineeship sectie op de website van IngenieurNext.nl. Ook voor startersfuncties ben je bij Ingenieur Next aan het juiste adres.

Werkgevers

Werkgevers kunnen hun HBO en WO techniek vacatures als ook hun employer brand promoten via de Ingenieur Next community op de website, nieuwsbrief en social media kanalen.

Het team achter Ingenieur Next

Ingenieur Next is opgericht in augustus 2011. Sinds juni 2018 is EXENZO de nieuwe eigenaar van het platform. Als software engineers en collega's met technische achtergrond (o.a. Marof) en een passie voor techniek en innovatie was het voor hen een no-brainer om van Ingenieur Next hét carrière platform voor hoger opgeleide technici in Nederland te maken.

Ingenieur Next is een concept en handelsnaam van EXENZO NL BV en is gevestigd aan de Lange Brugstraat 39a te Breda. Je kan ons bereiken op 085-4013113 of support@ingenieurnext.nl.

Word gevonden door topwerkgevers

Upload je CV en kom in contact met deze top bedrijven.

Upload CV