Nieuw platform en website voor IngenieurNext.nl

IngenieurNext.nl heeft een update gekregen. Zowel de voorkant als achterkant is vernieuwd.
Nieuw platform en website voor IngenieurNext.nl

IngenieurNext.nl heeft een update gekregen. Zowel de voorkant als de achterkant is vernieuwd. Vanaf 1 oktober 2018 gaat de site over van Otys software naar EXENZO software. Ook het concept en de propositie wordt aangepast om vraag en aanbod van technische professionals effectief bij elkaar te brengen.

EXENZO Vacaturebank Software

IngenieurNext.nl draaide tot eind september op Otys Software. Vanaf maandag 1 oktober draait het platform zowel aan de achter- als voorkant op de vacaturebank software van EXENZO. "We hebben er nu een echt volwaardige vacaturebank van gemaakt welke ons de opties geeft om het nieuwe concept voor IngenieurNext technisch te ondersteunen. Daarnaast werkt de software een stuk makkelijker waardoor de workload op onze back-office afneemt en we dus meer tijd hebben om ons te richten op b.v. content voor IngenieurNext", aldus Wiebe Mulder, partner bij EXENZO.

Vernieuwd concept

"Bij de overname van IngenieurNext in juni van dit jaar hadden wij een idee over hoe wij IngenieurNext opnieuw in de markt willen positioneren. Daar hebben we onderzoek voor gedaan en een mooi nieuw plan voor geschreven. Dat plan gaan wij nu in fases implementeren. Het is nogal een grote olifant om in één keer op te eten. Dus nemen we kleine hapjes. De eerste fase is nu afgerond met de oplevering van het nieuwe platform. Nu gaan we ons richten op de tweede fase. Wij willen van IgenieurNext het carriere platform maken voor de beginnende en ervaren hogeropgeleide technici. Dat gaan we o.a. doen met het uitbreiden van onze samenwerkingen en onze "community" verder te vergroten. Daarover later meer."

Voor meer informatie of vragen kun je terecht op exenzo.com. Mailen of bellen kan natuurlijk ook: support@exenzo.com of 085 401 31 13.

Gepubliceerd door

Gepubliceerd op

Tags

NieuwsPartners van IngenieurNext