Word gevonden door topwerkgevers

Upload je CV en kom in contact met deze top bedrijven.

Upload CV

Welkom bij KIVI, het grootste Ingenieursplatform van Nederland

KIVI

Bedrijfsgrootte
1-10 medewerkers

Profiel

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is de beroepsvereniging van ingenieurs in Nederland. KIVI biedt haar leden communities voor vakspecifieke kennis, een platform voor het adresseren van maatschappelijke uitdagingen en de mogelijkheid voor het profileren van jezelf en het geven van richting aan je loopbaan. Ingenieurs zetten zich maximaal in om de kwaliteit van leven in onze samenleving te verbeteren met hun onmisbare kennis en technologische oplossingen voor maatschappelijke problemen, KIVI helpt hen daarbij. Alle ingenieursdisciplines zijn vertegenwoordigd binnen KIVI.

Organisatie

KIVI biedt een inspirerende omgeving voor ingenieurs. De kern van wat wij delen als diverse beroepsgroep is onze fascinatie voor ingenieurswetenschappen en ons geloof dat wij middels de ingenieurswetenschappen een betere wereld maken. Veel KIVI-leden zijn actief bij de vereniging, in een bestuursfunctie, als coach of vertegenwoordigen KIVI extern. Een heldere structuur en governance zorgt voor het optimaal functioneren van de vereniging en het optimaal faciliteren van onze ingenieurs in hun carrière ontwikkeling.

Afdelingen

Het Koninklijk Instituut Van Ingenieurs (KIVI) is een vereniging, opgebouwd uit ruim 60 afdelingen. Vakafdelingen vormen een platform rondom vakinhoudelijke thema's. Regionale afdelingen zijn verspreid over het hele land en brengen ingenieurs in dezelfde regio met elkaar in contact. Kringen zijn ook regionaal georiënteerd en hebben een multidisciplinaire maatschappelijke basis. Jonge ingenieurs tot en met 35 jaar vinden extra ondersteuning in Young KIVI Engineers.

Lidmaatschap

Een groep van ruim 20.000 hoogopgeleide ingenieurs uit uiteenlopende vakgebieden, op diverse carriere niveaus. KIVI biedt Nederlands grootste platform van mede ingenieurs. Vakgenoten die je direct online kunt raadplegen via het digitale ledenboek. KIVI-leden die op kunnen treden als sparringpartner, coach of als vraagbaak.